February 19, 2015

Home

LED-Erhverv leverer professionelle LED løsninger til alle former for erhverv.

Om det er en mindre detailbutik eller stor lagerbygning, så kan LED-Erhverv tilbyde den rigtige LED-løsning til dig og din forretning.

Vi tilbyder LED-løsninger hvor du kan spare helt op til 70% i strøm, og hvor både drifts- og vedligeholdelsesomkostningerne holdes nede.
Med 5 års erfaring inden for LED-belysning, kan vi forsikre dig om, at belysningen i din butik/showroom er afgørende når det kommer til salg af produkter. Den rigtige belysning i den korrekte farvegengivelse er med til at give kunden en tryg og behagelig velkomst i din butik, samt den rigtige præsentation af dine produkter.
Når du aftaler et møde med os, kommer vi ud og gennemgår din nuværende belysning. Vi giver dig en gennemgang af de muligheder vi kan tilbyde. Herefter vender vi tilbage med et konkret forslag og tilbud der passer præcist til dine behov.

Vi matcher nu prisen!

Fra D. 1/7-2015 kan vi nu tilbyde at matche prisen på din LED-løsning, hvis du kan få samme pakke til billigere penge, hos en anden LED-forhandler.
Skulle du alligevel have fået så godt et tilbud, at vi ikke kan matche prisen. Så kvitterer vi selvfølgelig med 2 gode flasker rødvin og et tillykke med jeres tilbud.
Kontakt os idag for at høre hvad vi kan tilbyde dig!